KINESITHERAPIE KINEPLUS LEUVEN
LEUVEN • Groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Leuven. Onze kinesisten zijn gespecialiseerd in Manuele Therapie en Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder.

Al onze therapeuten hebben een opleiding Manuele Therapie gevolgd aan de KULeuven of de RUGent. Manuele Therapie behandeld specifiek de musculoskeletale klachten. Dit zijn klachten van spieren en gewrichten. Met deze technieken wordt er een zeer individueel aangepast behandelingsschema uitgewerkt om uw pijn, bewegingsbeperkingen,.. te verhelpen.

Osteopathie werd gevolgd aan de International Academy of Osteopathy te Gent. De Osteopaat behandelt niet alleen klachten van spieren en gewrichten maar ook bepaalde vormen van hoofdpijn, spijsverteringsklachten, ademhalingsmoeilijkheden,…

Onze praktijk bevindt zich binnen de ring van Leuven en is goed bereikbaar. Indien u van buiten Leuven komt is de Mechelse Poort de beste invalsweg.

Opgelet: Onze straat heeft twee namen! De even nummers dragen de naam Fonteinstraat, de oneven huisnummers (onze kant) bevinden zich in de Tessenstraat. Sommige navigatiesystemen geraken hierdoor in de war.
Tessenstraat 11/5
3000 Leuven
breng me hierheen