HET GEHEIME PAD VAN DE ZEVENSPRONG

JULI

1tot7
KESSEL-LO • Heb je al gehoord van de zevensprong? Daar waar de zes wegen samenkomen beneden aan de berg van het gele kasteel? Zes wegen, maar zeven wegwijzers. Waar is de zevende weg naartoe? We spreken af aan de zevensprong en kraken gekke codes, ontcijferen oude geschriften en ontrafelen mysterieuze raadsels op zoek naar het geheim van de zevende weg.

Elke dag nemen we een andere weg. De ene dag nemen we het pad van de graaf van het gele kasteel van toen het kasteel werd gebouwd. Hij vraagt ons mee te werken aan zijn nieuwe verdedigingsmuur voor het gevecht van de eeuw dat er aan komt! Een andere dag komen we op ons pad de kasteeldame van vroeger tegen die ons tot aan haar geheime tuin brengt. Daar vinden we 1001 groenten en het geheime recept van haar soep. Welk pad kiezen we eerst? Kunnen we het zevende pad vinden?

Tijdens deze queestevakantie komen we terecht in een verhaal en gaan we zelf op zoek naar de oplossing van het mysterie van de Zevensprong. Een vakantie voor speurneuzen die graag spelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Koning Kevin
Kapellekensweg 2
3010 Kessel-Lo
breng me hierheen